Geslaagd wijkbezoek Nieuw-Rhijngeest en Buitenlust -

Logo gemeente Oegstgeest
Zoeken
RSS

Geslaagd wijkbezoek Nieuw-Rhijngeest en Buitenlust -

De wijkwandeling door de wijken Nieuw-Rhijngeest en Buitenlust is zeer geslaagd, volgens voorzitter van het wijkbezoek, tevens raadslid, Sandra Mroseck.

Dat komt vooral door de inbreng van de bewonersvereniging Oegstgeest aan de Rijn (bestuurslid Frits van Straalen) en de buurtvereniging Buitenlust (voorzitter Belinda Frederiks). Zij hebben in 'hun' wijken een wandeling uitgezet en de raadsleden zijn zeer gastvrij ontvangen.

Zowel de bewoners als de besturen gaven toelichting op de ingebrachte onderwerpen o.a. over veiligheid, parkeren en verkeerscirculatie, bomen en ander groen en toegankelijkheid voor rolstoelen en kinderwagens. Er werden allerlei idee├źn en suggesties gegeven om de wijken beter en mooier te maken. Want een ding is de raadsleden duidelijk geworden: de bewoners zijn zeer betrokken bij hun wijk.

Sandra Mroseck: "Wat er aan de problemen gedaan kan worden en door wie en hoe de wijken beter en mooier gemaakt kunnen worden, gaan we uitzoeken. Dat zullen we in elk geval aan bewoners en de verenigingen van beide wijken laten weten. Ik bedank iedereen voor de inzet en de fantastische wijkbezoeken."

Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website