Geslaagd wijkbezoek Nieuw-Rhijngeest en Buitenlust

Logo gemeente Oegstgeest
Zoeken
RSS

Geslaagd wijkbezoek Nieuw-Rhijngeest en Buitenlust

Afgelopen zaterdag 18 juni was het zover! De wijkwandeling, door de wijken Nieuw-Rhijngeest en Buitenlust, ging van start. “Het was een zeer geslaagde dag”, aldus de voorzitter van het wijkbezoek, tevens raadslid, Sandra Mroseck.

Dat kwam vooral door de inbreng van de bewonersvereniging Oegstgeest aan de Rijn (bestuurslid Frits van Straalen) en de buurtvereniging Buitenlust (voorzitter Belinda Frederiks). Zij hadden in 'hun' wijken een wandeling uitgezet en de raadsleden werden zeer gastvrij ontvangen.

Zowel de bewoners als de besturen gaven toelichting op de ingebrachte onderwerpen over onder andere veiligheid, parkeren, verkeerscirculatie, bomen, ander groen, toegankelijkheid voor rolstoelen en kinderwagens. Er werden allerlei ideeën en suggesties aangereikt om de wijken beter en mooier te maken. Want één ding is de raadsleden duidelijk geworden, de bewoners zijn zeer betrokken in hun wijk.

Sandra Mroseck: "Wat er aan de problemen gedaan kan worden, door wie en hoe de wijken beter en mooier gemaakt kunnen worden, gaan we uitzoeken. We houden de bewoners en de verenigingen van beide wijken op de hoogte”. Sandra Mroseck bedankte iedereen voor hun inzet en de fantastische wijkbezoeken.

Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website