Beeldvorming APV (19/3) vervalt

Logo gemeente Oegstgeest
Zoeken
RSS

Beeldvorming APV (19/3) vervalt


Update maandag 16 maart 2020:

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Meer informatie leest u op de pagina van de rijksoverheid. Deze maatregelen hebben ook effect op onze raadsbijeenkomsten:

  • De beeldvormende raadsbijeenkomst van donderdag 19 maart over de APV vervalt!
  • De besluitvormende raadsbijeenkomst van donderdag 26 maart en de gezamenlijke commissie Ruimte en Burger van donderdag 2 april gaan vooralsnog door. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om deze bijeenkomst met minder aanwezige mensen te doen.

Als er meer informatie volgt dan leest u dit op onze Facebookpagina of op onze website.


Update zaterdag 14 maart 2020:

De beeldvormende raadsbijeenkomst van donderdag 19 maart en de besluitvormende raadsbijeenkomst op donderdag 26 maart gaan vooralsnog door.

De landelijke maatregelen hebben op dit moment nog geen effect op de raadsbijeenkomsten. Uiteraard volgen wij de noodverordening rondom het coronavirus (Covid-19): bijeenkomsten tot 100 personen kunnen én mogen doorgaan. Daarom kiezen we ervoor om vooralsnog de raadsvergaderingen door te laten gaan. Mochten de richtlijnen worden aangescherpt of mocht er reden zijn om de bijeenkomsten te annuleren dan laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

Publiek zonder klachten is welkom om aanwezig te zijn bij de raadsbijeenkomsten. Voor mensen die verkouden zijn, koorts hebben en/of hoesten geldt de algemene regel: vermijd contact en blijf thuis!

Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website